Becca & Lena

En sammanfattning av 2018
Här kommer ett till inlägg om 2018. Jag ska försöka att inte återupprepa mig.
Beskriv 2018 med tre ord: 
Snabb, rolig och varm!
Bästa köpet 2018:
Maybelline tatto brow pomade, mina höstskor och mina Marshall lurar. På bilden ser ni mina Urbanista lurar. De rekommenderar jag inte.
 
Det här gjorde jag 2018 som jag aldrig gjort förut:
Löneförhandlat, med hjälp av Becca & Linda. Sen var jag också på bröllop! (Förresten det är Jessica och Emanuel som är föräldrar till den söta pojken ni har sett på mina sociala medier). 
Mina största framgångar:
Karriären: Jag har lärt mig så mycket nytt samtidigt som jag ändå kan säga att jag tar med mig mycket från mina tidigare arbeten.
Privat: Jag har insett att alla går igenom något. Det syns inte alltid och storleken på problemet kan variera men det är viktigt att ha det i åtanke. 
Årets ångest:
Jag håller med syrran. Hon skrev om cancer som årets ångest. Det är så hemskt. Men även bilolyckan. Det påverkade mig mycket mer än vad jag trodde. Efter olyckan kändes det som jag fick hjärtklappning varje gång jag körde bil. 
Det här önskar jag att jag hade gjort mer:
Hikea! Och resor. 
Största händelserna 2018?
Jag har ju redan nämnt några händelser i förra inlägget men valborg i Lund var himla kul! 
Sen såklart basketfestivalen! 
Vad är dina planer för 2019?
Jag hoppas på att kunna resa mer 2019. Första stoppet kommer förhoppningsvis bli till Menal. Hon lämnar mig för London (och hennes kille). Men så kul för henne! På bilden ser ni hennes true nature. Hon ska alltid förstöra för mig haha. 
Sen hade det varit kul att testa crossfit. Mia var också lite sugen. Så vi får se om vi provar på det. Men det är så himla dyrt.