Becca & Lena

Dinner time
I fredgas drog de här taggade pinglorna till Bord 27 för en lyxig middag. Som student är man inte van att äta på de finare restaurangerna men någon gång får man ju unna sig. Vi åt vildhjort med palsternacka, brysselkål, riven anklever och sötsur viltsky - riktigt fancy och riktigt gott - samt ett glas vin (till studentvänligt pris såklart), innan vi däckade hemma i soffan som ett gäng pensionärer. 
Igår bjöds det på ännu en kväll med god mat tillsammans med mina mocklisar hemma hos Lisa. Vi lagade nudlar med krispig tofu och jordnötter OCH åt detta med pinnar = stolt (ni vill dock inte se hur det såg ut haha). Länkar receptet nedan, tycker absolut ni borde testa det!
Så länge sedan vi hade sånt här mys nu och förhoppningsvis dröjer det inte lika lång tid till nästa gång. Första advent är åtminstone preliminärbokat för julfika. En liten ljusglimt i mörkret som kommer.