Becca & Lena

Skrea Matbruk
Igår gick resan ner till Falkenberg och Skrea Matbruk för att gå en pastakurs med päronen. Deras födelsedagspresent från oss, deras snälla barn. 
Vi anlände dock lite väl tidigt så vi tog en snabb sväng förbi Skrea strand först. Sååå fint! Men också sååå blåsigt haha. Man förstod verkligen varför de hade så många vindkraftverk uppsatta i området. 
Väl på plats vid Skrea Matbruk, som för övrigt var ett supermysigt ställe ute på landet, så bjöds vi på bubbel och fancy tilltugg (jag fick dock lemonad eftersom jag tog på mig chaufförsrollen, men lika gott det). 
Efter noggranna demonstrationer så var det sen dags för oss att göra pastadeg. Det var mycket knådning, men vi kände oss som proffs när vi fick till riktigt snygga degar. 
Efter att degen fått vila så var det dags att veva fram pastan. Tre olika sorter. Tagliatelle, pappardelle och ravioli. Och titta så fina de blev!? S T O L T! 
Voilà!
Det kommer definitivt bli mer pasta framöver. Kanske inte inom det närmsta dock då vi fick med oss en rätt stor doggy bag med pasta hem. Man blir rätt mätt när man äter pasta till förrätt, huvudrätt och efterrätt hahah. 
Vad får då Skrea Matbruk för betyg? Ja men det var en solklar 10:a! Åk dit!