Becca & Lena

En lättnad
I måndags började budgivningen för min lägenhet. Väldigt sakta gick det för tre budgivare som hela tiden la 10 000kr bud. Men i torsdags var vi nöjda då det ändå låg över utgångspris. Så vi bokade en tid för en signering med den tänkta köparen. Men… När det var en halvtimme kvar till mötet så kom en fjärde budgivare in och la ett dolt bud (utan att ha sett lägenheten). Och ifall vi tog det så skulle signeringen ha gjorts senare den dagen. 

 
Mäklaren fick medla fram och tillbaka under dessa 30 min mellan oss och dessa två potentiella köpare. Jag & Jonathan visste inte vad vi skulle göra. Vi körde till mötet men visste ju inte om vi skulle signera enligt den första bokade tiden eller om det skulle bli senare med den nya budgivaren. Vi var rejält stressade men mest stressad var nog vår mäklare. Han tyckte att vi skulle ha skippat det högre budet då han var orolig att det skulle slå bakut. Men nu gick det som jag ville! Och för er som är nyfikna så matchade den första tilltänkta köparen budet.  
Oavsett så är det skönt att ha det gjort. Nu flyttar vi in i vårt lilla renoveringsobjekt i slutet av april. Vi ska renovera alla rum förutom ett rum som vi lämnar till Jpoop haha. Mina kollegor kallar det för sex rummet haha. På bilden ser ni en konversation mellan mig och min fega vän hihi. (null)